Jason,<br><br>&nbsp; Right after I sent you that last email I got a successful test on the server for the status and version. Now I&#39;m having issues with authentication. I&#39;m using the username and passwords that I used during the setup of evergreen but it says that they are incorrect. I know I have entered everything correctly because I&#39;ve checked it 5 times but I still can&#39;t get logged in. Are there any defaults or anything else I could try for the login?<br>
<br><div class="gmail_quote">On Mon, Feb 25, 2008 at 1:33 PM, Jason Etheridge &lt;<a href="mailto:jason@esilibrary.com">jason@esilibrary.com</a>&gt; wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
<div class="Ih2E3d">On Mon, Feb 25, 2008 at 12:58 PM, Robert Nix &lt;<a href="mailto:glibrarysystem@gmail.com">glibrarysystem@gmail.com</a>&gt; wrote:<br>
&gt; Also, I tried to change the buildID in the application.ini file on the<br>
&gt; windows client to 123 to match the server but I still get the same 404 not<br>
&gt; found error. I also can&#39;t reach the server with the hostname, I have to<br>
&gt; enter the IP address in the hostname field to be able to get to the server.<br>
&gt; Could this be posing a problem?<br>
<br>
</div>Robert, using the IP address should be fine.<br>
<br>
Could you paste us the directory listing (ls -l) for your<br>
/openils/var/web/xul/ directory on your server?<br>
<br>
What you want to do is find the latest real directory in there that<br>
was built when you did &quot;make install&quot; for Evergreen. &nbsp;This will likely<br>
look like a timestamp, something like 20080225.012859.<br>
<br>
Then you&#39;ll want to create a symlink to that directory from the build<br>
id for your staff client. &nbsp;The latest packaged client for Windows on<br>
<a href="http://open-ils.org" target="_blank">open-ils.org</a> has a build id (or Target Server ID, in the About page)<br>
of rel_1_2_1_4, so you would do something like: &nbsp;ln -s 20080225.012859<br>
rel_1_2_1_4<br>
<br>
There&#39;s nothing easy you can change on the client side to affect the<br>
build id; you have to adjust from the server side to make it support<br>
your staff client.<br>
<br>
Let me know if this helps!<br>
<font color="#888888"><br>
--<br>
Jason Etheridge<br>
&nbsp;| VP, Community Support and Advocacy<br>
&nbsp;| Equinox Software, Inc. / The Evergreen Experts<br>
&nbsp;| phone: &nbsp;1-877-OPEN-ILS (673-6457)<br>
&nbsp;| email: &nbsp;<a href="mailto:jason@esilibrary.com">jason@esilibrary.com</a><br>
&nbsp;| web: &nbsp;<a href="http://www.esilibrary.com" target="_blank">http://www.esilibrary.com</a><br>
</font></blockquote></div><br>